Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Ο απατεώνας των UFO στο YouTube

   Ο λόγος που γράφω αυτές τις γραμμές, είναι γιατί με προκάλεσε ένας χρήστης του YouTube ονόματι sknik29, με τις πράξεις του και τίς ψευτιές του.
   Αυτός λοιπόν, ισχυρίζεται ότι τράβηξε ένα βίντεο με ΑΤΙΑ (UFO) στον Όλυμπο πριν από μερικούς μήνες, τα οποία φαίνονται να περνάνε με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Όταν μπήκα και είδα το βίντεο από περιέργεια, δεν ήταν τίποτα άλλο από μια σειρά εικόνων στην οθόνη του υπολογιστή του, τις οποίες βιντεοσκοπεί με κάμερα για να μας τις δείξει (αυτό φαίνεται καθαρά αν το παρατηρήσετε). Βέβαια τα UFO που δείχνει είναι κατά 99 % απάτη, και πολύ εύκολα κάποιος με βασικές γνώσεις στην επεξεργασία εικόνας θα μπορούσε να "κατασκευάσει". Έστειλε μάλιστα το βίντεο και στην εκπομπή "Οι Πύλες Του Ανεξήγητου" του κ.Χαρδαβέλλα όταν είχε σχετικό θέμα.
   Φυσικά του άφησα κατευθείαν ένα σχόλιο κάτω από το βίντεο, τονίζοντάς του ότι φαίνεται πολύ ψεύτικο. Επίσης βλέποντας ότι το βίντεο χωρίζεται σε 2 μέρη των 35 και 48 δευτερολέπτων αντίστοιχα, και ότι αυτός σχολίαζε από κάτω πως σχεδιάζει να ανεβάσει και τα μέρη 3, 4 και 5, τον ρώτησα γιατί δεν τα ανεβάζει όλα σε ένα βίντεο αφού είναι τόσο μικρά σε διάρκεια.
    Μετά από μερικές ώρες έλαβα απαντήσεις στα σχόλιά μου, πως το βίντεο είναι πολύ μεγάλο (γεγονός που αντικρούει τα λεγόμενά του πως τα UFO περνάνε με μεγάλη ταχύτητα) και πως βάζει διαδοχικές εικόνες και όχι βίντεο, επειδή αποσκοπούσε στην πώληση του βίντεο πιθανώς σε κάποιο κανάλι. Αυτό που με εκνεύρισε όμως ήταν ότι αμέσως μετά διέγραψε (και απενεργοποίησε) τα σχόλιά μου επειδή ήταν "αρνητικά" για το βίντεό του και μάλλον το έκανε συστηματικά αυτό, γιατί παρατήρησα ότι υπήρχαν μόνο θετικά σχόλια εκεί, πράγμα πολύ "περίεργο"!
    Είναι κρίμα να υπάρχουν καραγκιόζηδες που δεν δέχονται την κριτική όταν δεν τους συμφέρει και πολύ περισσότερο να κάνουν τέτοιες (αποτυχημένες) προσπάθειες για να παραπλανήσουν τον κόσμο, περνώντας μας για ηλίθιους!
Το σχετικό βίντεο/απάτη θα το βρείτε εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=RuUumClhrlk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου