Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Η Σημασία του Ελληνικού Αλφάβητου

---Υπάρχει μια έρευνα που υποστηρίζει πως η διαδοχή των γραμμάτων του Ελληνικού αλφάβητου στην πλήρη εκφώνησή τους, δεν είναι τυχαία αλλά προκύπτει ένα "κρυμμένο" κείμενο.
---Αλφα – βητα – γαμα – δελτα – εψιλον – στιγμα – ζητα – ητα - θητα – ιωτα – καππα – λαμβδα – μι – νι – ξι – ομικρον - πι – ρο – σιγμα – ταυ – υψιλον – φι – χι – ψι – ωμεγα.
---Το κείμενο που προκύπτει από τη διάταξη: ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ, (Α)ΜΑ ΔΕ (Ε)Λ ΤΑ ΕΨΙ ΙΛΩΝ. ΣΤ(Η) ΙΓΜΑ. ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΜ ΔΑ. ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ, ΠΥΡΟΣ ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ (Ε)Ψ ΙΛΩΝ, ΦΥ ΨΥΧΗ Ο ΜΕΓΑ!
---Εν συνεχεία, αφού παραθέσουμε τα εννοούμενα συνδετικά και ρήματα που παραλείπονται, έχουμε: ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ! ΑΜΑ ΔΕ ΕΛ ΤΑ ΕΨ ΙΛΩΝ. ΣΤΗ ΙΓΜΑ (ΙΝΑ) ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΛΛΑΝ ΔΑ (ΙΝΑ) ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ (ΕΣΤΙ) ΠΥΡΟΣ (ΔΕ) ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ ΕΨ ΙΛΩΝ, ΦΥ(ΟΙ) ΨΥΧΗ, Ο ΜΕΓΑ (ΕΣΤΙ).
---Απόδοση του κρυμμένου κειμένου: ΑΛ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΦΩΣ, ΕΛΑ ΣΤΗ ΓΗ! ΚΙ ΕΣΥ ΕΛ ΡΙΞΕ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΙΛΥ ΠΟΥ ΨΗΝΕΤΑΙ (ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΥ). ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΑ (ΜΙΑ ΞΗΡΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΓΩ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΟΜΕΝΗ ΓΗ. ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΝΥΧΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΝ, ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΝΑ ΤΑΦΕΙ (ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ, ΝΑ ΧΑΘΕΙ) ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΡΑΖΟΥΣΑ ΙΛΥ, ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Η ΨΥΧΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ, ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ! (ΙΑΛΥΣΣΟΣ. Πηγη: Περιοδικο ΡΟΜΦΑΙΑ ΟΚΤ-ΝΟΕ 1997, ΤΕΥΧΟΣ 30).
---Ένα άλλο σχετικό θέμα που μου υπόδειξε ένας φίλος τελευταία, είναι ότι αυτή την έρευνα ενώ την είχε δημοσιεύσει πρώτη η ΕΕΕ (Ένωση Ελλήνων Ερευνητών, http://ellhn.e-e-e.gr) τον Νοέμβρη του 1997, σχετικά πρόσφατα η ΕΟΕ (Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων) τον Ιανουάριο του 2009 δημοσιεύουν ένα (νέο) βίντεο και δηλώνουν οτι περιέχει τη δική τους η έρευνα της "αποκρυπτογράφησης" του αλφάβητου! Λένε μάλιστα οτι για πρώτη φορά το δημοσιεύσανε τον Νοέμβρη του 2008. Αυτό όπως καταλαβαίνετε είναι παράλογο, γιατί η έρευνα είχε ήδη δημοσιευτεί αρκετά χρόνια πριν από την ΕΕΕ. Τα συμπεράσματα δικά σας...

1 σχόλιο: