Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Προσθετική Στήθους

---Απ'οτι βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στον γυναικείο πληθυσμό, εκτός από το οτι έχει επικρατήσει το "ανορεξικό" πρότυπο, υπάρχει και μια έντονη τάση να θέλουν οι περισσότερες να κάνουν αύξηση του στήθους τους, άσχετα με το αν ο όγκος του είναι ικανοποιητικός ή όχι από φυσικού του.
---Πιστεύω δηλαδή οτι αν αυτό το θέμα ήταν λίγο λιγότερο ταμπού και ήταν και δωρεάν, δεν θα υπήρχε ΟΥΤΕ ΜΙΑ που να μην έκανε την επέμβαση.
---Η άποψή μου είναι πως τις περισσότερες φορές το κάνουν χωρίς να χρειάζεται πραγματικά, μερικές φτάνουν στην υπερβολή και αυτό πολλές φορές οδηγεί σε προβλήματα, ειδικά μετά από κάποια χρόνια. Ελλάχιστες είναι οι περιπτώσεις που χρειάζεται να γίνει πραγματικά μια τέτοια επέμβαση.
---Βέβαια ίσως ανήκω στο μικρότερο ποσοστό των αντρών που δεν τους ενδιαφέρει το μέγεθος του στήθους μιας γυναίκας και γι'αυτό να το θεωρώ περιττο, αλλά πιστεύω πως οι περισσότεροι τελικά θα εκτιμήσουν πιο πολύ τον φυσικό όγκο, όποιος κι αν είναι αυτός.
---Το μήνυμα λοιπόν που θέλω να περάσω σε όσες το σκέφτονται, είναι πως αντί να επικεντρώνονται σε κάτι τέτοια χαζά πράγματα, καλύτερα να κάνουν μια προσπάθεια να βελτιώσουν κάτι πιο ρεαλιστικό στον εαυτό τους και όπως δεν θέλουν από τους άλλους να είναι "ψεύτικοι", να αφήσουν να αναδειχθεί η πραγματική τους προσωπικότητα που κάποιος πραγματικά θα εκτιμήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου