Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ "ΧΑΡΑΓΜΑ"

---Πριν από λίγες μέρες γνώρισα κάποιο άτομο που άρχισε να μου λέει για την παγκοσμιοποίηση και για το "χάραγμα του σατανά". Μετά άρχισε να λέει κάτι για "πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια" και κατάλαβα οτι μάλλον ήταν ψιλοτρελός!
---Σύμφωνα όμως με τα όσα έχω ακούσει, το λεγόμενο "χάραγμα" για το οποίο λένε κάποιες θρησκευτικές γραφές, (πριν από κάποια χρόνια) υποτίθεται οτι θα ήταν ένας "ραβδωτός κώδικας" (barcode), τον οποίο θα είχαμε "τυπωμένο" (σε μορφή τατουάζ) σε κάποιο μέρος του σώματός μας και θα το χρησιμοποιούσαμε για να κάνουμε όλες μας τις "συναλλαγές" όπου κι αν πηγαίναμε. Τώρα τελευταία (που εξελίχθηκε η τεχνολογία) όλοι μιλάνε για κάποιο μικροσκοπικό τσιπάκι που θα έχουμε κάτω από το δέρμα μας, μιας και έχει περάσει πλέον η "μόδα" του barcode!
---Δεν θυμάμαι ακριβώς πότε ξεκίνησε όλη αυτή η τρέλα με τους φανατικά πορωμένους ενάντια σε αυτό, αλλά μόλις είχε δημοσιευτεί κάπου άρχισαν όλοι να μιλάνε γι'αυτό και οτι είναι κάποια μέθοδος του σατανά, οτι το προφητεύουν οι γραφές, οτι πρέπει πάση θυσία να το αποφύγουμε και διάφορα άλλα τέτοια.
---Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι το τί νέο βρήκανε σε αυτό; Μήπως τότε αυτοί δεν είχαν Αριθμό Ταυτότητας; Μήπως δεν είχαν Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ); Γιατί με αυτά δεν είχαν πρόβλημα και είχαν με έναν αριθμό που θα ήταν τυπωμένος στο δέρμα τους ή με ένα τσιπάκι που θα περιείχε κάποιον άλλο μοναδικό αριθμό;
---Έτσι είναι όμως πιστεύω η ψυχολογία της μάζας και του κάθε "έξυπνου" που ακούει κάτι "περίεργο" και άγνωστο σε αυτόν και σπεύδει αμέσως να το κατακρίνει, χωρίς να σκεφτεί λίγο οτι στην ουσία δεν είναι κάτι νέο. Και επειδή λένε κάτι οι "προφητικές γραφές" το οποίο οι ίδιοι υποθέσανε οτι είναι αυτό, αμέσως το απορρίπτουν για να μην είναι δακτυλοδεικτούμενοι που δεν θα υπερασπίζονται την άποψη της θρησκείας.
---Προσωπικά πιστεύω πως αν γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι και το τέλος πολλών από τις λίγες ελευθερίες που έχουν απομείνει σήμερα στους ανθρώπους. Θα μας περιορίσει αφάνταστα μια τέτοια κίνηση γιατί όπου κι αν πάμε, ότι κι αν θέλουμε να κάνουμε... θα καταγράφεται. Δεν είναι ανάγκη να έχει το κράτος τόσες "πληροφορίες" για εμάς, αλλά το να μας το επιβάλλουν δεν θα μπορέσουμε να το αποφύγουμε. Πάλι θα επικαλεστούν την "ασφάλειά" μας, την "προστασία" μας από "κακόβουλες πράξεις" και την "καλή λειτουργία" της κοινωνίας. Και έστω και αν πάλι αντιδράσουμε, πάλι θα μας αγνοήσουν και θα το κάνουν υποχρεωτικό.
---Και μην ακούσω κάποιον να λέει διάφορα του στυλ "αν κάνουμε κάτι θα μας εντοπίζουν από δορυφόρο" κτλ, γιατί αυτό δεν είναι δυνατόν, τουλάχιστον μέχρι να ανακαλυφθεί μια μικροσκοπική αλλά σούπερ-δυνατή μπαταρία που θα μπορεί να στείλει αρκετά δυνατό σήμα κάτω από το δέρμα μας (πιθανώς και μέσα από κάποιο υπόγειο), για να το πιάσει ένας δορυφόρος (ή μια επίγεια κεραία που θα το στείλει στον δορυφόρο) και να το καταγράψει. Επίσης θα πρέπει να συνεχίσει να εκπέμπει σήμα για αρκετό χρονικό διάστημα (χωρίς να χρειάζεται φόρτιση) μέχρι να μας βρουν και να μας πιάσουν. Με λίγα λόγια, μέχρι οι μπαταρίες των κινητών να φτάσουν να έχουν μέγεθος κόκκου ριζιού, δεν χρειάζεται να φοβάστε για τον εντοπισμό μας από δορυφόρο!
---Η ουσία λοιπόν είναι οτι όλα αυτά δεν έχουν καμιά σχέση με το "χάραγμα" του σατανά αλλά αν κάποιοι λένε οτι έχουν, το έχουν ήδη υποστεί και δεν το έχουν καταλάβει. Ας σταματήσουν λοιπόν να λένε οτι ΘΑ γίνει και οτι ΘΑ είναι κάτι κακό και ας πάνε άμεσα να καταστρέψουν τις ταυτότητές τους και να καταργήσουν το ΑΦΜ τους από την εφορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου