Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Το Μυστηριώδες Πρόσωπο

---Προχθές, στις 12 Δεκεμβρίου 2011, βγάζοντας ένα ταψί με φαγητό από τον φούρνο η μητέρα μου παρατήρησε οτι είχε συμβεί κάτι παραφυσικό.
---Εκτός από το φαγητό το οποίο "εξαφανίστηκε" μέσα σε λίγα λεπτά (LOL!) , στα υπολείμματα του ταψιού είχε σχηματιστεί ένα μυστηριώδες πρόσωπο! Έμοιαζε κάπως με φάτσα "υπερτροφικού μωρού" ή μπορεί να πει κάποιος και με πρόσωπο μικρού δαίμονα.
---Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο αν θέλετε να δείτε την εικόνα καλύτερα και περιμένω να εκφράσετε τις απόψεις σας στα σχόλια του θέματος.
http://img703.imageshack.us/img703/5778/fatsa.jpg

4 σχόλια:

  1. Το προσωπο στο ταψι ειναι αληθηνο !!!
    Δεν ειναι καποιος δαιμονας, αλλα ενα καλοταισμενο μωρο που εφυγ απο τη ζωη με καποιον περιεργο τροπο και η ψυχουλα του δεν εχει βρει αναπαυση... Απαξ και εκανε την εμφανηση του και το πηρες χαμπαρι, θα σου ξαναεφανηστει κι αλλες φορες μεχρι να το παρεις στα σοβαρα και να βρεις τροπο να επικοινωνισεις μαζι του για να σου πει το προβλημα του ! Μια αλλη λυση ειναι να πας το ταψι για εξορκισμο στην μονη του αγιου Γερασιμου στην Κεφαλλονια. Προσεχε ομως !!! πρεπει να μην το πλυνεις, γιατι αλλιως θα στοιχιωσει το πνευμα του μωρου στην κουζινα σου !!! Αυτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν είναι έτσι όπως τα λες φίλε Νικόλα, τότε μάλλον την έχει στοιχιώσει ήδη, γιατί το ταψί (δυστυχώς) πλύθηκε!
    Όσο για το αν μου ξαναεμφανιστεί αν δεν το πάρω στα σοβαρά, πιστεύω πως όσο πιο πολύ ψάχνεις για κάτι, τόσο περισσότερο το συναντάς μπροστά σου.

    ΥΓ.Δεν θέλω να αναγκαστώ να σου διηγηθώ την απίστευτη "ιστορία του 17" για να με πιστέψεις! (κάτι δικό μου που μπορεί να δημοσιεύσω κάποια στιγμή...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ανέβα στο βουνό να πάρεις λίγο καθαρό αέρα !!!
    Σε λίγο θα νομίζεις οτι τα ψημένα κοτόπουλα που τρως σαν κεφτεδάκια .... θα σηκωθούν και θα σε κυνηγήσουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ φίλε "ανώνυμε" (αν και νομίζω πως ξέρω ποιος είσαι) δεν το βλέπεις δηλαδή οτι φαίνεται καθαρά σχηματισμένο ένα πρόσωπο; Αν δεν μπορείς να δεχτείς κάποια πραγματικά γεγονότα, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα. Εξάλλου, πουθενά δεν αναφέρω οτι το θεωρώ επικίνδυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή