Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Πολιτικά

---Αν και δεν είμαι άτομο που ασχολείται ιδιαίτερα με τα πολιτικά, θέλω να εκφράσω την απέχθειά μου για αυτούς τους ανθρώπους που τους εμπιστευτήκαμε να κυβερνούν την Ελλάδα. Καθημερινά τα τελευταία χρόνια, βλέπω οτι γίνονται συνέχεια λάθος κινήσεις (εσκεμένα ή από αδιαφορία), λες και όλοι θέλουν να οδηγήσουν την Ελλάδα στην καταστροφή.
---Υπάρχουν τόσα θέματα, που για να αναλυθούν χρειάζονται άπειρες σελίδες. Ενδεικτικά θα αναφέρω τα εξής:
1.Μπορεί η Ελλάδα να εκμεταλευτεί τον ορυκτό της πλούτο χωρίς τη βοήθεια άλλων χωρών.
2.Να "κόψει τον βήχα" στην επεκτατική πολιτική της Τουρκίας.
3.Να πάρει μια σταθερή θέση για την ονομασία των Σκοπίων.
4.Να σταματήσουν οι μίζες που γονατίζουν την οικονομία μας.
5.Να σταματήσει η κλεψιά του δημόσιου χρήματος και να φερθούν κάποιοι λίγο υπεύθυνα.
6.Να ανοιχτεί επιτέλους ο δρόμος στα νέα μυαλά, που με τις ανακαλύψεις τους μπορούν να κάνουν την Ελλάδα την καλύτερη χώρα στον κόσμο.

---Άποψή μου είναι ότι υπάρχουν καλοί πολιτικοί που μπορούν να πάνε την χώρα μπροστά. Απλά πριν ανέβουν "εκεί πάνω" (αλλά και κάθε τόσο), θα έπρεπε να είναι ικανοί να αποδείξουν ότι είναι "καθαροί", δίκαιοι και έμπιστοι για να διαχειρίζονται όλα τα μεγάλα εθνικά θέματα. Τότε πιστεύω πως όλοι εμείς οι πολίτες της χώρας, θα πληρώναμε με χαρά τους μισθούς τους. Δεν είναι τίμιο το να κρύβονται πίσω από τους νόμους που οι ίδιοι ψηφίζουν και τις βουλευτικές τους ασυλίες που τους επιτρέπουν να κάνουν ότι παρανομία γουστάρουν. Όταν οποιοσδήποτε κάνει μια παρανομία που εμπλέκει δημόσιο χρήμα, θα πρέπει να του αφαιρείται η περιουσία και να στέλνεται απευθείας στην φυλακή, χωρίς τις χρονοβόρες διαδικασίες για την δίκη του μέχρι να ξεχαστεί το θέμα (το ίδιο και όλοι όσοι είχαν ευθύνη να τον ελέγχουν).
---Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει, αλλά πρέπει ο κόσμος να ξυπνήσει και να κάνει κάτι. Δεν είναι δυνατόν να ψηφίζουμε ξανά και ξανά τα κόμματα που μας κοροϊδεύουν τόσα χρόνια. Πρέπει αυτό το σύστημα να αλλάξει και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά ενδιαφέρονται για την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου