Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Το "ΠΕΙΡΑΜΑ 23"

--- ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ Νο23:
- Κινούμενοι από την περιέργειά μας, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα απλό πείραμα για να διαπιστώσουμε εάν μελλοντικά θα εφευρεθεί μια μέθοδος ταξιδιού στον χρόνο. Σκοπός μας δεν είναι να αντλήσουμε πληροφορίες από το μέλλον, αλλά απλά και μόνο να διαπιστώσουμε εάν αυτό θα είναι κάποτε δυνατό.
- Κατά το πείραμα θα αποφασιστεί να σταλεί ένα γραπτό μήνυμα στο μέλλον, την επόμενη μέρα της διεξαγωγής του πειράματος. Το μήνυμα θα απευθύνεται σε κάποιον τυχαίο παραλήπτη ο οποίος στην εποχή του θα έχει την δυνατότητα ταξιδιού στο παρελθόν. Αυτός θα πρέπει να μεταφέρει ένα μήνυμα σε εμάς, σε ένα συγκεκριμένο σημείο και προκαθορισμένη ημερομηνία, η οποία αυτή θα είναι η προηγούμενη ημέρα της αποστολής του μηνύματος.
- Κατανοούμε φυσικά ότι το πιο πιθανό είναι το μήνυμά μας να μη φτάσει ποτέ στον προορισμό του, να χαθεί με την πάροδο του χρόνου ή να μην εκτελεστεί από τον παραλήπτη λόγω άλλων κολλημάτων που αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κατανοήσουμε. Παρά όλα αυτά, θα το προσπαθήσουμε για να δούμε τα αποτελέσματα.
-----------------------------------------------------------------
*** ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ***

- Σκοπός του "Πειράματος Νο23" είναι η διεξαγωγή ενός πειράματος που θα μας ικανοποιήσει την περιέργεια σχετικά με το αν μελλοντικά θα είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί ένα ταξίδι στο παρελθόν.
- Με την διεξαγωγή του πειράματος θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια χρονική ασυνέχεια και για να αποφύγουμε μια τέτοια περίπτωση, θα πρέπει να ακολουθηθούν κάποιοι συγκεκριμένοι κανόνες.

1) Χρονικό Διάγραμμα του Πειράματος.
--- Ημέρα 1: Αποφασίζουμε ότι την "ημέρα 3" θα στείλουμε ένα μήνυμα στο μέλλον, που θα απευθύνεται σε τυχαίο παραλήπτη ο οποίος θα έχει την δυνατότητα ταξιδιού στο παρελθόν και θα έρθει να μας παραδώσει ένα μήνυμα σε προκαθορισμένο σημείο την "ημέρα 2" του πειράματος. Αποφασίζουμε επίσης τι ακριβώς θα γράφει αυτό το μήνυμα, ασχέτως του αποτελέσματος της προηγούμενης ημέρας. Αυτό γίνεται για να μηδενιστεί η πιθανότητα κάποιος τρίτος να γνωρίζει για το πείραμα και να παρέμβει σε αυτό με οποιονδήποτε τρόπο.
--- Ημέρα 2: Πηγαίνουμε στο σημείο συνάντησης και περιμένουμε τα αποτελέσματα του πειράματος.
--- Ημέρα 3: Στέλνουμε το προκαθορισμένο μήνυμα (βλέπε παρακάτω).

16 Ιουλίου 2010.
- Παρακαλείται ο παραλήπτης αυτού του μηνύματος, εάν έχει την δυνατότητα ταξιδιού στο παρελθόν, να έρθει στις 15 Ιουλίου 2010, στην Ελλάδα, στην πόλη της Καβάλας, στο γεωγραφικό στίγμα: 40.937600,24.408000 (Γ.Πλάτος:40.937600 και Γ.Μήκος:24.408000), την ώρα 19:00.
- Εκεί θα συναντήσει δύο άτομα στα οποία θα πρέπει να πει την φράση επιβεβαίωσης: "το μυστήριο λύθηκε" και μετά να αποχωρήσει χωρίς να επιδιώξει καμία άλλη επαφή με τα άτομα αυτά.
- Εάν ο παραλήπτης αυτού του μηνύματος, δεν έχει την δυνατότητα ταξιδιού στο παρελθόν, ας προσπαθήσει να προωθήσει αυτούσιο αυτό το μήνυμα στο μέλλον ή ας το αγνοήσει τελείως.

2) Ηθικοί Κανόνες.
- Θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή στο άτομο που θα ταξιδέψει στο παρελθόν, πως για κανένα λόγο να μη μας κάνει υποδείξεις για το μέλλον, αλλά ούτε να μας παραχωρήσει τεχνολογία που δεν θα είναι διαθέσιμη στην εποχή μας. Γενικότερα, να μην αλληλεπιδράσει μαζί μας με κανένα τρόπο, εκτός από το να μας πει την φράση επιβεβαίωσης, ασχέτως της δικής μας αντίδρασης προς αυτό.
- Από αυτό το πείραμα δεν είναι δυνατόν να αποδειχθεί η μελλοντική δυνατότητα ταξιδιού στο παρελθόν, σε άλλα άτομα εκτός από εμάς που θα είμαστε παρών στο σημείο συνάντησης την "ημέρα 2".
- Επίσης σε συνδυασμό με τους παραπάνω κανόνες, δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσουμε αυτή την γνώση για άμεσα δικό μας όφελος.

Οι συμμετέχοντες: 112358 και p314gr

*** ΤΕΛΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ***

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου