Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Τράπεζα Χρόνου (Δήμου Καβάλας)

---Η "Τράπεζα Χρόνου" είναι μια σχετικά καινοτόμα προσπάθεια για την ανάπτυξη του εθελοντισμού. Είναι ένα δίκτυο ανταλλαγής υπηρεσιών-προϊόντων, δεξιοτήτων και γνώσεων, χωρίς την μεσολάβηση χρημάτων, μεταξύ των μελών της τοπικής κοινωνίας και στηρίζεται από τη δική της Τοπική Εναλλακτική Μονάδα (ΤΕΜ).
---Η Τράπεζα Χρόνου συστεγάζεται στα γραφεία της "Δημωφέλεια", στην πόλη της Καβάλας, Ομονοίας 117, 2ος όροφος. Εκεί μπορείτε να ενημερωθείτε και να κάνετε την εγγραφή σας στην Τ.Χ. αν δεν έχετε πρόσβαση στο ίντερνετ.
---Η Τράπεζα Χρόνου σου δίνει τη δυνατότητα να γίνεις πιο ενεργό μέλος της κοινωνίας μας. Η κάθε εμπειρία είναι διαφορετική, θα συναντήσεις καινούργιους ανθρώπους, θα δώσεις και θα λάβεις υπηρεσίες/αγαθά και θα αποκτήσεις καινούργιες δεξιότητες. Μπορεί να συμμετέχει ο οποιοσδήποτε ανεξάρτητα με το επάγγελμά του και να προσφέρει οτιδήποτε και όποτε αυτός κρίνει οτι μπορεί.
---Κατά τη γνώμη μου, είναι μια πολύ αξιόλογη και φιλόδοξη προσπάθεια που ακόμη βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Ας ελπίσουμε να έχει αρκετή συμμετοχή για να μπορούν όλοι να επωφεληθούν.
---Η σελίδα της Τράπεζας Χρόνου: www.trapezastirizo.gr
---Σημείωση: Για να σας εμφανιστούν οι αγγελίες των προϊόντων/υπηρεσιών της Τράπεζας Χρόνου, πρώτα θα πρέπει να κάνετε εγγραφή και να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας, μετά από τον έλεγχο των στοιχείων σας.