Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Γκοτζίλα Εναντίον Τρανσφόρμερ (2008)

Αυτή είναι μια ερασιτεχνική ταίνια που γυρίστηκε στην πόλη της Καβάλας.Είναι μια κωμωδία δράσης, με απλό σενάριο και πολλά άσχετα αστεία σκηνικά ενδιάμεσα. Όποιος είναι λάτρης του χιούμορ και των ερασιτεχνικών ταινιών, ας την προσθέσει στη συλλογή του. Διάρκεια: περίπου 2 ώρες.
Trailer ταινίας εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=5cI8nzRt-FQ

Δείτε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ταινία εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=hcCjgM-yunk

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ...!!!

Karnav-Alien Attack (2007)


Η ερασιτεχνική ταινία μικρού μήκους (10 λεπτά), η οποία ήταν περισσότερο μια δοκιμαστική πρώτη δημιουργία μας.
Η υπόθεση είναι μια ξαφνική επίθεση εξωγήινων σε έναν αθώο δρομέα, ο οποίος θα κατέληγε νεκρός εάν λίγα μέτρα πιο πέρα δεν περνούσε τυχαία ένας αμερικάνος, για να νικήσει τους εξωγήινους και να τον σώσει.
(Οι τίτλοι τέλους της ταινίας έχουν κοπεί για λόγους ανωνυμίας)

Δείτε την ταινία εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=Uspvc0M8xdA

Κατεβάστε την ταινία σε AVI από εδώ (105 ΜΒ) :
http://rapidshare.com/files/404453684/Karnav2007.rar

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Η ΟΜΑΔΑ "Ε" (ΕΨΙΛΟΝ)



Το μυστήριο που έχει επικρατήσει εδώ και αρκετά χρόνια γύρω από την ομάδα Ε σίγουρα έχει κινήσει το ενδιαφέρον πολλών. Έτσι λοιπόν θα ήθελα να εκφράσω την γνώμη μου πάνω στο θέμα.

Τι είναι όμως η ομάδα Ε; Ποιά είναι η σύστασή της; Υπάρχει πραγματικά; Μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα σε ένα καλύτερο μέλλον;

Τί είναι η ομάδα "Ε";
Αυτή η ομάδα είναι μια μυστική σύσταση από πρόσωπα σε καίριες θέσεις, οι οποίοι είναι φιλέλληνες και κύριος σκοπός τους είναι να βοηθάνε την Ελλάδα με έμμεσους τρόπους. Δηλαδή με νέες τεχνολογίες τις οποίες θα "φοβούνται οι εχθροί μας" και από πολιτικής άποψης με έξυπνες κινήσεις που θα μας οφελούν. Ονομάστηκε έτσι από το αρχικό γράμμα της λέξης "Ελλάδα" και δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα.

Υπάρχει η ομάδα "Ε";
Η άποψή μου για αυτή την ομάδα προέρχεται από καθημερινά πρακτικά στοιχεία και είναι φυσικά ότι δεν υπάρχει. Ο λόγος που το πιστεύω αυτό, είναι το ότι η Ελλάδα πάει από το κακό στο χειρότερο τα 20 τελευταία χρόνια. Αν υπήρχε αυτή η ομάδα, δεν θα είχε κάνει ήδη κάτι για την Ελλάδα; Πόσο χάλια περιμένουν να γίνουν τα πράγματα; Και που είναι οι νέες τεχνολογίες που λένε; Άν υπάρχουν, γιατί δεν κυκλοφόρησε πρώτα στην Ελλάδα το Playstation 3; (πλάκα κάνω!) Είδατε εσείς να γίνεται κάποιο "βήμα" μπροστά τελευταία; Ούτε για την οικονομία, ούτε για το περιβάλλον έγινε κάτι θετικό. Το ότι δεν φανερόνονται μπορεί να είναι και καλό, αλλά γιατί δεν κάνουν κάτι δραστικό για να βοηθήσουν τον τόπο που τόσο αγαπάνε; Το ενεργειακό πρόβλημα έχει ήδη λυθεί, αλλά "κάποιοι" που θησαυρίζουν με το πετρέλαιο, "μπλοκάρουν" την ολική απεξάρτηση από αυτό. Ποιός δεν θα ήθελε να υπάρχει παντού ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα, σήμερα που είναι δυνατόν να λειτουργούν τα πάντα με αυτό; Γιατί κανείς δεν κάνει κάτι γι'αυτό; Όλοι αυτοί οι λόγοι λοιπόν, πως μπορούν να με κάνουν να πιστεύω στην ύπαρξη της ομάδας "Ε";

Μπορεί να βοηθήσει η "Ε" την Ελλάδα;
Όσο καλό και να ήταν το όνειρο που είχανε μερικοί περί την ύπαρξη της "Ε", δυστυχώς μόνο όνειρο μπορεί να παραμείνει. Καλό θα ήταν να υπήρχε μια τέτοια ομάδα για το όφελος της Ελλάδας αλλά και ολόκληρου του κόσμου. Μακάρι στο μέλλον να γίνει κάποια τέτοια κίνηση από άτομα που μπορούν να αποφασίζουν για μεγάλες αλλαγές, αλλά μέχρι τότε είμαστε αναγκασμένοι να υπομένουμε οτιδήποτε μας επιβάλουν τα "μεγάλα κεφάλια", μιας και αναγκαστικά είμαστε δειλοί για να απαιτήσουμε αυτά που πραγματικά αξίζουμε, γιατί ανησυχούμε μήπως χάσουμε και αυτά που ήδη έχουμε αν πάμε να σηκώσουμε κεφάλι.

Καθόμαστε και φαγωνόμαστε για τα κόμματα και για το ποιο είναι καλύτερο, ενώ δεν έχουμε πάρει είδηση ότι δεν χρειαζόμαστε πολιτικούς οι οποίοι δεν μας προσφέρουν τίποτα, αλλά σωστή παιδεία και επιστήμη για να λύσουμε τα καθημερινά μας πρακτικά προβλήματα. Τώρα βασιζόμαστε στους πολιτικούς για αλλαγές, αλλά το μόνο που κάνουν είναι να μας παίρνουν και αυτά που δεν έχουμε. Αυτή ΔΕΝ είναι η ιδέα της Δημοκρατίας που ανακάλυψαν οι αρχαίοι Έλληνες. Όλοι πρέπει να συνεργάζονται για να πετύχουμε το καλύτερο και όχι να ανταγωνίζονται. Καλό θα ήταν λοιπόν να κάνει ο καθένας ότι νομίζει οτι μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής μας και μην κοιτάει τι κάνει ο διπλανός του. Επίσης νομίζω πως θα πρέπει να κάνουμε πέρα με οποιονδήποτε τρόπο, αυτούς που βλάπτουν με τις πράξεις τους το σύνολό μας, έτσι ώστε να μην βρίσκουν έδαφος για τα άσχημα έργα τους. Μέχρι όμως να το κατανοήσουμε αυτό (γιατί είμαστε και λίγο αναίσθητοι μέχρι να συμβεί και σε εμάς το κακό) ας ελπίσουμε να μη μας προλάβει η αυτοκαταστροφή μας...

Και αν συνεχίζετε να θέλετε και πιο "καμένα" πράγματα για την ομάδα Ε, για να εντυπωσιάζετε στις παρέες σας, εδώ είναι και μια σχετική ιστοσελίδα:
http://www.e-e-e.gr/